De Posthoek

Genieten in een Brabants bos en hei

De Posthoek heeft 25 plaatsen geschikt voor tenten, caravans, campers en vouwwagens. Ook is er een kampeerplaats waarop de hond welkom is. De plaatsen variëren van groot tot klein, met schaduw of zon, in het bos of met uitzicht op onze schitterende hei. Door wallen en hagen van vooral rododendrons is het terrein overal zichtdicht. Een riante sauna en een dagverblijf staan tot je beschikking. Warm douchen kan zowel binnen als in de buitenlucht.
Voor de kleintjes is er een speeltuintje. Grotere kinderen kunnen zelfstandig op avontuur op het 7½ hectare grote terrein.
Een koelkast, vriezer, gastenkeuken, wasmachine zijn beschikbaar. En natuurlijk hebben we een volleybalveld, een badmintonveld. een tafeltennistafel en een jeu-de-boulesbaan. De sfeer op de Posthoek is typisch Brabants: gemoedelijk en ontspannen. Het is echt genieten in een prachtig Brabants bos met privé-hei! Vaak in een paradijselijke stilte, alleen verstoord door de zang van vele vogels. Op alle kampeerplaatsen is een stroomaansluiting van 6 ampere en Wifi beschikbaar.
Op het terrein is een naturistische wandeling van 1,6 km uitgezet.

De Omgeving

Ook in de omgeving van de Posthoek kan heerlijk gewandeld en gefietst worden door een uitgestrekt bos- en heidegebied. Het bosbad Hoeven ligt onder handbereik. Voor mensen met groene vingers zijn het arboretum in Oudenbosch en dat in Kalmthout (België) een trekpleister. Ook voor uitstapjes naar België waarvan de grens op nog geen 10 km afstand ligt is de Posthoek een goede uitvalsbasis. Met de trein kan men vanaf station Essen eenvoudig naar Antwerpen, Brussel, Gent en Brugge.
In eigen land kun je prima genieten van het moois in de gezellige steden Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Winkels vind je op drie kilometer afstand in Rucphen en Roosendaal.

Kamperen op De Posthoek

Adres: Posthoorn 7a, 4715 PJ Rucphen

Geopend: 15 maart tot en met 31oktober voor leden. Aan het begin en het eind van het seizoen kan het zijn dat er geen terreinleiding is. Altijd vooraf even contact opnemen. NFN,ers zijn welkom van 1 mei tot en met 30 september.

Kampeerzaken:  Vanaf 1 mei tot 30 september 06-25457925
Reserveren alleen voor de honden- en minder validenplaats mogelijk. Bel of mail even vooraf dat je komt.

E-mail: zwp.kampeerz@zonenleven.nl

Grootte: 7 ha

Locatie: zie Google Maps  
GPS: N 51° 31’ 28.9”, E 4° 31’ 43.4”

Capaciteit: Plaatsen 25, met elektra 6 amp, parkeerplaats

Kampeertarieven: zie de tarievenpagina

Toegang: NFN/INF-kaart .
Alle Z&L- terreinen zijn rookvrij.

Toegankelijkheid: Bus/trein 3 km, winkels 5 km, geschikt voor mindervaliden.

Situatie: Rustig, zonnige plaatsen, schaduw plaatsen

Inrichting: Clubhuis, koelkast, vriezer, gastenkeuken, wasmachine,  wifi op kampeergedeelte.

Sport en spel: kinderspeelplaats, houtgestookte sauna, volleybalveld, badmintonveld, een tafeltennistafel en een jeu de boulesveld.

NFN leden zijn welkom.