Zon en Leven / Sitemap

Hieronder staan de verschillende onderdelen van de website op alfabetische volgorde:

Afdelingen: Zie onder 'Terreinen/Afdelingen'

Agenda: Zie hieronder bij 'Kalender'

Activiteiten: Zie hieronder bij 'Kalender'

Bestuur (alleen leden)

Contact: Zie onder 'Vragen'.

Documenten: zie onder Veiligheid, Prettig Bloot & algemene documenten.

Homepage
Wanneer je naar de website gaat kom je automatisch op onze homepage www.zonenleven.nl. Wanneer je op een andere pagina bent dan kun je de optie 'Home' kiezen in het streepjesmenu.  Op de computer gebruik je het icoontje van het Huisje in de balk links onderin. 
De knop voor homepage is alleen beschikbaar wanneer je niet bent ingelogd als lid. Wanneer je de homepage kwijt bent moet je dus eerst Uitloggen.

Hut reserveren (alleen leden)
Leden kunnen, na inloggen, een hut reserveren op de pagina van het terrein waar de hut is. Op mobiele apparaten gebruik je de optie 'Hutten' in het streepjesmenu.
Op de computer kun je klikken op het icoontje in de balk onderin je scherm:

 

Inloggen (alleen leden)
Leden kunnen inloggen op de Homepage zonenleven.nl.  Op mobiele apparaten gebruik je de optie 'Inloggen leden' in het streepjesmenu. Op de computer staat het icoontje in de balk rechtsonderaan:Inloggen

 

Kalender (alleen leden)
De activiteitenkalender is opgezet per afdeling/terrein. Op de terreinpagina staat (na inloggen) de kalender in het streepjesmenu. Op de computer kun je klikken op het icoontje in de balk onderin je scherm:

 

Kamperen
Voor kamperen moet worden gereserveerd, per terrein staat aan de rechterkant van de pagina onder "Kampeerzaken" beschreven hoe je dit kunt doen, per email of door het invullen van een formulier. Wanneer je bent ingelogd als lid zie je deze informatie niet, dus moet je eerst Uitloggen.

Bij gebruik van een (Windows) computer gaat dit overzicht verder aan de rechterkant van het scherm.

Nieuwsbrieven (alleen leden)
Om je te abonneren op één of meerdere nieuwsbrieven ga je na het inloggen naar 'Mijn gegevens' in het streepjesmenu op mobiele apparaten, of de via sneltoets linksonder op de computer. Kruis aan welke Nieuwsbrieven je wilt ontvangen en bewaar je input met de knop 'Wijzigingen verwerken'. Heb je per ongeluk op de 'direct uitschrijven' link in een Nieuwsbrief geklikt dan kun je je opnieuw abonneren door te klikken op de link abonneren.

Saunarooster (alleen leden)
Het saunarooster met stokers wordt door ieder terrein apart bijgehouden. Ga na inloggen naar het terrein met de sauna, en kies de optie 'Sauna' in het streepjesmenu. Op de computer staat het icoontje onder in je scherm: Sauna
Wanneer je niet bent ingelogd vind je via dezelfde menu-optie alleen algemene sauna informatie.

Tarieven
De tarievenpagina is te vinden op de homepage via 'Tarieven' in het streepjesmenu. Op de computer vind je het knopje 'Tarieven' in de blauwe balk onderin je scherm.
Wanneer bent ingelogd als lid zie je de tarieven niet (zie Uitloggen)

Terreinen/Afdelingen
Om naar de verschillende terreinen te gaan moet je tikken (mobiele apparaten) of klikken (computer) op de bijbehorende plaatjes.
Deze plaatjes staan op de Homepage. Op mobiele apparaten vind je ze onderaan de homepage, op de computer aan de rechterkant van het scherm.

Uitloggen (alleen leden)
Wanneer je bent ingelogd als lid van Zon en Leven zie je meer informatie over de verschillende terreinen. Andere informatie, zoals kampeerinformatie en de home pagina, zijn juist moeilijk te vinden. In dat geval kun je het beste uitloggen. Op mobiele apparaten doe je dat via 'Mijn gegevens' in het streepjesmenu, gevolgd door het knopje 'Uitloggen'. Op de computer staat linksonder ook een sneltoets voor 'Uitloggen' (rechts van 'Mijn gegevens').

Veiligheid, Prettig Bloot, & algemene documenten (alleen leden)
De informatie over veiligheid, prettig bloot, en ongewenst gedrag staat onder 'Verenging'. Deze pagina 'Vereniging' is op te vragen vanaf ieder terrein/afdeling (na het inloggen als lid). Op deze plek staan ook verenigingsdocumenten zoals het privacy beleid en de notulen van de vergaderingen van het Hoofdbestuur.
Afdelingsvergaderingen, Nieuwsbrieven en andere afdelingsdocumentatie is te vinden op de eigen afdelingspagina's.

Vragen
Het antwoord op veel gestelde vragen vind je op onze FAQ pagina:  www.zonenleven.nl/zon-en-leven/faq. Staat het antwoord er niet bij kies dan de optie 'Contact' op de pagina van het terrein waar de vraag over gaat. Voor algemene vragen kun je de contactknop gebruiken op onze homepage www.zonenleven.nl
Let op: Voor kampeerverzoeken geldt een andere procedure. Zie informatie onder 'Kamperen'.